«Політехнік 5» – оздоровлення на березі «українських Мальдів»

Валентина Софілканич, Центр комунікацій Львівської політехніки
У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5»

Місце, де можна знайти відпочинок до душі – активності на воді, «тихе полювання» та походи в ліс, сімейні посиденьки з рідними в альтанках. Усе це пропонує навчально-оздоровчий табір «Політехнік 5», що в Шацьку.

Хоч табір новий, та тут уже сформувалася неповторна атмосфера, яка є його візитівкою – гостям гарантують домашній затишок та розмірений відпочинок. Полюбляють це місце здебільшого сімейні пари з дітьми – тут зробили все, щоб відпочинок для них був  безпечний і цікавий.

«Політехнік 5» побудовано поблизу озера Світязь – одного з найпопулярніших місць відпочинку для туристів на північному заході України. Хоча база й невелика, та тут гармонійно поєднуються хвойний ліс із комфортною інфраструктурою, є вихід до води, поруч – пляж. На території розміщено альтанки, обладнані мангалами, де можна проводити час теплими вечорами. За останні 4 роки, відколи «Політехнік 5» належить університету, тут відбулася низка змін, скерованих на покращення відпочинку для політехніків. Та цей процес не зупиняється: базу постійно оновлюють, наповнюють новою інфраструктурою. Всі, хто причетний до функціонування навчально-оздоровчого табору, турбуються про комфорт своїх відвідувачів.

Як зазначає комендант бази Марія Стаднік, спеціалізація «Політехнік 5» – це сімейний відпочинок. Цьому сприяє локація, адже Світязь – дуже розвинений курорт, тому наповнений різними видами занять для всіх вікових категорій. Тут комфортно почуватимуться діти, для яких обладнано ігрові майданчики, підлітки, яким тут часто організовують різні активності, та й дорослі знайдуть чим зайнятися – поруч є ліс, де можна прогулятися, а в сезон навіть «вполювати» білі гриби. Та, якщо ви прихильник активного відпочинку, місцеві пропонують незліченну кількість водних атракціонів.

Не можна оминути увагою й природу краю – Полісся має унікальні хвойні ліси та озера, серед яких – перлина Волині – озеро Світязь. Ці місця привабливі для туристів. Особливої уваги заслуговує й вода, яка містить унікальний склад: насичена йодом, сріблом та гліцерином, що має оздоровлювальний ефект на шкіру та організм загалом. «Політехнік 5» – прекрасне місце для того, щоб насолодитися красою Полісся й оздоровитися на березі озера Світязь.

У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5» У навчально-оздоровчому таборі «Політехнік 5»