Генеральний директор J&L Consulting Ltd Пітер Майєр-Расмуссен розповів студентам-політехнікам про консалтинг

Прес-служба Львівської політехніки
Пітер Майєр-Расмуссен і студенти

Днями у гості до студентів кафедри фінансів і кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки завітав відомий фахівець із надання консалтингових послуг в галузі юриспруденції, податків та бухгалтерського обліку, генеральний директор J&L Consulting Ltd Пітер Майєр-Расмуссен. Зустріч відбулася за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Університету.

Великий інтерес у слухачів викликали не лише практичні поради гостя із ведення цього перспективного бізнесу, а розповідь про можливості працевлаштування та кар’єрний ріст у компанії.

Завданням дансько-української фірми J&L Consulting, заснованої Андерсом Йохансеном у 2003 році, є надання кваліфікованої допомоги клієнтам під час заснування бізнесу в Україні. Тут працюють досвідчені юристи, бухгалтери, консультанти з питань оподаткування, фінансового та управлінського обліку, фахівці з добору персоналу, аудитори, митні брокери, менеджери проектів та експерти з нерухомості.

Як наголосив Пітер Майєр-Расмуссен, прихід компанії в Україну був невипадковий. Адже вона має чудове розташування та прагне до євроінтеграції, пропонує конкурентоспроможні ціни на нерухомість і кваліфіковану робочу силу. Проте іноземні інвестори також знали, наскільки складно розпочати тут бізнес, зважаючи на надмірну забюрократизованість та корупцію на всіх рівнях.

Нині J& LConsulting Ltd надає консультації понад 100 корпоративним клієнтам з ЄС, які збираються розпочати свій бізнес в Україні, з юридичних питань, бізнес-консалтингу, оподаткування, фінансового та управлінського обліку, бухгалтерського обліку та нарахування заробітної плати, з питань нерухомості, реалізує проекти під ключ. Компанія надає як довгостроковий юридичний та фінансовий консалтинг, так і прагматичні рішення. Вона допомагає українським стартапам, надаючи їм правові послуги, консультування з питань оподаткування, фінансового аудиту, аутсорсингу, розрахунку заробітної плати та ведення обліку для економічно вигідних рішень.

Цікава лекція завершилася численними запитаннями, які студенти поставили Пітеру Майєру-Расмуссену.

Пітер Майєр-Расмуссен і студенти Пітер Майєр-Расмуссен і студенти Пітер Майєр-Расмуссен і студенти Пітер Майєр-Расмуссен і студенти Пітер Майєр-Расмуссен і студенти Пітер Майєр-Расмуссен і студенти