Підсумки навчального року у Хмельницькому політехнічному коледжі Львівської політехніки

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Завершився 2015–2016 навчальний рік. Відгомоніло випускне свято, проведені підсумкові наради колективу, нагороджені кращі педагогічні працівники, намічені плани на майбутнє. Чим же запам’ятається нам навчальний рік, що завершується?

  • Подія, що назавжди ввійде в історію нашого навчального закладу: перший рік ми працювали як структурний підрозділ одного з кращих університетів України – Національного університету «Львівська політехніка». В цьому році наші випускники отримали дипломи нового зразка.
  • За результатами регіонального конкурсу «Народний бренд – 2015» Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки став переможцем у номінації «Навчальні заклади».
  • Директор коледжу Вадим Володимирович Овчарук у складі делегації керівників кращих навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації упродовж 6 тижнів вивчав роботу коледжів США. Отримані знання лягли в основу концепції подальшого розвитку Хмельницького політехнічного коледжу.
  • У загальному рейтингу обласних олімпіад з базових дисциплін серед студентів ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки впевнено посів перше місце.
  • За результатами обласного огляду-конкурсу на кращий стан фізичної культури і спорту коледж укотре виборов перше місце.
  • Наша команда веселих та кмітливих «Без 15 шість» стала переможцем Подільської Ліги КВК.

Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка» – заклад, де готують справжніх, висококваліфікованих, затребуваних на ринку праці фахівців. Запрошуємо до нас на навчання!