Підсумки року на кафедрі теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права

Кафедра теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права
Видання працівників кафедри теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права

Наприкінці року зазвичай підбивають підсумки того, що зроблено, окреслюють плани на майбутнє. Оцінюючи й аналізуючи пройдене, підбиваючи підсумки року, що минає, можемо сказати, що цей рік був плідним та насиченим для кафедри теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка».

Зокрема, науково-педагогічними працівниками кафедри опубліковано понад 300 наукових праць, захищено дві дисертації на здобуття наукового ступеня доктора наук та шість дисертацій на здобуття наукового ступеня кандидата наук, організовано та проведено п’ять конференцій, дві з яких – міжнародні.

Також, співпрацюючи в рамках укладених угод з іноземними закладами вищої освіти, викладачі кафедри, докторанти, аспіранти і студенти активно брали участь у міжнародних освітніх проєктах, конференціях, стажуваннях.

Наші успіхи – це результат внеску кожного члена кафедри, зокрема й студентів. Ми дякуємо всім та кожному за колективну працю!

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Видання працівників кафедри теорії та філософії права, конституційного та міжнародного права