Підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Кібербезпека»

Кафедра безпеки інформаційних технологій Львівської політехніки
Заставка конкурсу

Упродовж 29–30 квітня 2021 року в Національному університеті «Львівська політехніка» відбулась підсумкова конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Кібербезпека». Організатором конкурсу була кафедра безпеки інформаційних технологій Інституту комп’ютерних технології автоматики та метрології.

Для участі у ІІ турі конкурсу оргкомітет отримав 40 наукових робіт переможців І туру з 22 вищих навчальних закладів України. У зв’язку з карантином конкурс проходив дистанційно за допомогою платформи Zoom, проте це не перешкодило учасникам повною мірою продемонструвати свої наукові розробки.

30 квітня відбулось підсумкове засідання. З привітанням виступили голова галузевої комісії, проректор з наукової роботи Львівської політехніки Іван Демидов, заступник голови, завідувач кафедри безпеки інформаційних технологій Володимир Максимович та члени галузевої комісії.

На засіданні було оголошено переможців конкурсу. Зокрема, бакалавр IV курсу Львівської політехніки Павло Мікуш (науковий керівник – доцент кафедри безпеки інформаційних технологій Марія Шабатура) здобув диплом І ступеня. Магістрант І курсу Університету Дмитро Штобза (науковий керівник – професор кафедри захисту інформації Володимир Хома) нагороджений грамотою.

Оргкомітет запросив усіх учасників та їхніх наукових керівників взяти участь у конкурсі наступного року.