Підручник «Токсикологія продуктів харчування» авторів Воронова С.А., Стецишина Ю.Б., Панченко Ю.В. та Когута А.М. виданий у 2014 році з грифом Міністерства освіти і науки України (лист № 1/11-17920 від 11.11.2014 р.), посів перше місце у номінації «Найкращий підручник Львівської політехніки 2016». Всі автори підручника, працівники кафедри органічної хімії, нагороджені почесним дипломом (Наказ ректора Національного університету «Львівська політехніка» від 26 грудня 2016 року № 52-2-10).
Отриманню підручником «Токсикологія продуктів харчування» першого місця у своїй номінації сприяло визнання його навчально-дидактичної та наукової цінностей провідними профільними закладами України, що використовують його у навчальному процесі. Зокрема, слід відзначити Національний університет харчових технологій, що є провідним вищим навчальним закладом харчової галузі України з понад 130-літньою історією. Завідувач кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії доц. Г.В. Сокольський та завідувач кафедри аналітичної хімії проф. Є.Є. Костенко, а також проректор з науково-педагогічної роботи цього вишу проф. Арсеньєва Л.Ю. написали рецензію на підручник, де високо оцінили його навчально-методичний рівень та оформлення, а також відзначили, що підручник вже використовують студенти і викладачі Національного університету харчових технологій.