Підписано меморандум про співпрацю між Львівською політехнікою та громадською організацією «Джуніор Ачівмент»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
Фото з підписання меморандуму

Національний університет «Львівська політехніка» в особі проректора з науково-педагогічної роботи та соціального розвитку Романа Коржа, його коледжі та одна з найбільших у світі громадських організацій, що займається освітніми проєктами, «Джуніор Ачівмент» підписали меморандум про співпрацю. Документ передбачає впровадження в освітній процес усіх коледжів нашого університету двох нових курсів – «Управління особистими фінансами» та «Компанія».

Курси мають практичне спрямування, а їхнє методичне забезпечення розроблено у США та Європі. Під час навчання студенти реалізовуватимуть практичні кейси, створюватимуть власні бізнес-проєкти, формуватимуть інвестиційні портфелі. Найкращі команди разом із керівниками матимуть змогу представляти свої заклади освіти на всеукраїнському та міжнародному конкурсах.

Перший етап проєкту – ознайомлення викладачів із навчальними матеріалами – стартує вже у червні, а з 1 вересня розпочнеться освітній процес для студентів.

Координатором проєкту від Львівської політехніки є професор кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту Олексій Другов.