Понад десяток підприємців під керівництвом викладачів Університету освоюють основи експортної діяльності

За матеріалами сайту Львівської обласної державної адміністрації
Слухачі «Школи експортера для початківців 2020»

В області триває навчальний курс «Школа експортера для початківців 2020». Зокрема, учасники, а це підприємці-початківці, вже освоїли перший навчальний модуль.

Про попередній відбір цільових ринків та їхнє маркетингове дослідження учасникам Школи розповіла кандидат економічних наук, доцент кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка», заступник завідувача з міжнародної співпраці Наталія Горбаль.

Загалом цьогоріч у межах «Школи експортера для початківців 2020» освоюють основи експортної діяльності 11 підприємців. Також учасники отримають практичні навички для виходу на зовнішні ринки для успішного продажу своїх товарів за кордон. Підприємці представляють найрізноманітніші галузі економіки: харчову, хімічну, металообробну, легку промисловість та ІТ-послуги.

Нагадаємо, що це вже третя Школа експортера в межах ініціативи Львівської ОДА спільно з Львівською торгово-промисловою палатою, Національним університетом «Львівська політехніка» та Асоціацією професійних митних посередників.

Наталія Горбаль читає лекцію в Школі експортера для початківців 2020