Під час заходу в Університеті Орлеана (Франція) презентували досвід інноваційної діяльності львівських політехніків

R&D-центр Львівської політехніки
Фото з відвідин Франції

Співробітниця R&D-центру Львівської політехніки, доцентка кафедри фізичної, аналітичної та загальної хімії Інституту хімії та хімічних технологій Руслана Гумінілович взяла участь у дводенному заході, присвяченому науковій та промисловій синергії у сфері інтернету речей, робототехніки та безпеки. Подію організували працівники Університету Орлеана  (Франція) у співпраці з науковцями Центру даних Долини Луари для обміном досвіду між професіоналами, науковцями та ентузіастами у цих передових галузях.

Представники України, Греції, Іспанії, Литви, Німеччини, Польщі, Португалії, Франції обговорювали освітні стандарти та дієві програми професійної підготовки, спрямовані на швидку й ефективну професійну інтеграцію та подолання розриву між академічним середовищем і потребами сучасних компаній. У рамках цього заходу було проведено три круглі столи та виїзні засідання на підприємствах Франції.

Учасники ознайомилися з найсучаснішими інноваціями та їх застосуванням у різних галузях промисловості, останніми досягненнями у сфері інтернету речей і робототехніки, а також перевагами їхньої імплементації у виробничі процеси, дізналися про роль інтернету речей і робототехніки у розв’язані екологічних проблем і просуванні екологічних методів ведення сільського господарства, отримали інноваційні рішення гарантування безпеки промислових систем, що потребують захисту від кібератак, стратегії пом’якшення ризиків, забезпечення надійності надання основних послуг.

Спасибі Руслані Гумінілович за гідне представлення нашого Університету на цьому заході та налагодження нових контактів для співпраці!

Фото з відвідин Франції Фото з відвідин Франції Фото з відвідин Франції Фото з відвідин Франції Фото з відвідин Франції Фото з відвідин Франції Фото з відвідин Франції Фото з відвідин Франції Фото з відвідин Франції Фото з відвідин Франції Фото з відвідин Франції Фото з відвідин Франції