Перший загальноукраїнський міжуніверситетський кар’єрний захід «Час працювати»

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Заставка заходу

«Час працювати» – перший загальноукраїнський міжуніверситетський кар’єрний захід, який об’єднує 10 провідних університетів із Києва, Львова, Харкова та понад 35 компаній-партнерів, які роблять вагомий внесок у професійний розвиток молоді та відновлення нашої країни.

Основна мета заходу – це об’єднання університетських та бізнесових спільнот з метою впровадження та розвитку кар’єрних ініціатив, а саме: формування спільного бачення щодо підготовки майбутніх фахівців, акцентування уваги на переорієнтації світогляду з урахуванням сьогоднішніх реалій та майбутнього відновлення країни.

З 7 до 11 листопада 2022 року понад 35 роботодавців і понад 50 воркшопів, кейсів та HR-сесій чекатимуть на студентів та випускників в онлайн, щоб:

  • поділитись, які саме фахівці та сфери найбільш затребувані, та презентувати відкриті вакансії;
  • розкрити потенціал на воркшопах та бізнес-іграх;
  • розказати, як пройти співбесіду і запам’ятатись рекрутеру;
  • допомогти отримати першу роботу.

У заході візьмуть участь компанії: SoftServe, Genesis, EY, Дарниця, lifecell, КМ Партнери, Yalantis, BNY Mellon, Ajax Systems, ZONE3000, MobiDev, Транс-Сервіс, English Prime, Infineon, Ензим, Teamvoy, Подорожник, Solid Software, Ґудвеллі , Renesas Electronics, Аppflame, Logity, Boosta, Deloitte, Sigma Software, НБУ, EPAM, T.B. Fruit, Clarity Ukraine, Прогрестех, Новий Стиль, Фармак, БО БФ «Восток SOS», AMC Bridge, Барком, Distributed Lab.

На найактивніших учасників чекають подарунки.

Реєструйтесь до 4 листопада, щоб встигнути на зустріч з омріяною роботою!

Вся докладна інформація буде опублікована в Telegram-каналі «Час працювати». Об’єднуймося та працюймо задля Перемоги!