Першокурсниця освітньої програми «Міжнародні відносини» взяла участь у програмі Erasmus+ у Варшаві

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з тренінгу в Польщі

Студентка першого курсу освітньої програми «Міжнародні відносини» кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук Аліна Чіклікчі 26–30 травня 2024 року взяла участь в Erasmus+ тренінгу в місті Варшаві (Польща) на тему Making Youth Voice heard in European Policy-making Processes though Youth PeaceBuilders, що проходив з.

Захід зібрав молодих лідерів із трьох країн – Греції, Румунії та України. Метою зустрічі було обговорення актуальних питань молодіжної політики, розбудови миру, а також створення та презентації власних проєктів.

Упродовж п’яти днів учасники тренінгу мали можливість поглибити знання про процес прийняття рішень у Європейському Союзі та роль молоді в ньому, ознайомитися з кращими практиками розбудови миру та миротворчості, розвинути навички командної роботи, проєктного менеджменту і комунікації, створити власні проєкти, спрямовані на посилення голосу молоді у процесі прийняття рішень в ЄС.

Аліна поділилася своїми враженнями від участі у тренінгу:

«Це був неймовірний досвід! Я мала можливість познайомитися з талановитими й активними молодими людьми з інших країн, дізнатися багато нового про те, як молодь може впливати на політику в ЄС, презентувати Україну та обговорити важливі питання, пов’язані з війною, а також розробити власний проєкт, спрямований на покращення життя молоді в Україні. Я вдячна за цю можливість і рекомендую всім студентам брати участь у подібних програмах».

Фото з тренінгу в Польщі Фото з тренінгу в Польщі Фото з тренінгу в Польщі Фото з тренінгу в Польщі