Першокурсниця Хмельницької політехніки отримала відзнаку на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки
Ганна Ніколенко

За підсумками Всеукраїнського конкурсу наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» студентка першого курсу Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» Ганна Ніколенко отримала відзнаку Департаменту освіти та науки Хмельницької обласної державної адміністрації за наукову роботу «Волонтерський рух допомоги українським військовим (2014 – дотепер)». Конкурс відбувається щорічно з метою відзначення Дня науки на базі Хмельницького інституту МАУП.

Наукова робота студентки підтвердила не лише якісний методологічний рівень дослідження, але й високий рівень гуманітарної освіти у коледжі, постійну цілеспрямовану роботу з патріотичного виховання та волонтерського руху.

Досвідчена викладачка Оксана Ковальчук, що стала її науковим керівником, допомогла юній дослідниці здійснити багатоаспектний аналіз волонтерського руху в Україні під час війни, з’ясувати стан, перешкоди та перспективи його розвитку. Безпосередньому викладу аналітичного матеріалу передують розлогий екскурс в історію становлення і формування волонтерства та його впливу на подолання труднощів, які є на фронті.