Першокурсники кафедри ХТПП відвідали сучасний Центр протезування Superhumans

Кафедра хімічної технології переробки пластмас
Фото з відвідин центру

Перший набір студентів-бакалаврів, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технології ортопедичних та реабілітаційних виробів медичного призначення», підготовка яких відбувається на кафедрі хімічної технології переробки пластмас Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки, відвідали сучасний Центр протезування Superhumans.

Студенти мали змогу ознайомитися з технологіями, які використовують у Центрі для протезування українських військових, що постраждали внаслідок військових дій. Під час відвідування гостям продемонстрували останні досягнення у протезуванні кінцівок, включаючи 3D-сканування і 3D-друк, а також можливості технології швидкого протезування Direct Socket. Такі екскурсії дають змогу студентам молодших курсів краще розуміти особливості обраної спеціальності, з урахуванням того, що перші семестри навчання переважно спрямовані на вивчення загальних дисциплін.

Тісна співпраця кафедри хімічної технології переробки пластмас і Центру Superhumans також спрямована й на активну профорієнтаційну та просвітницьку роботу серед учнівської молоді з метою популяризації професії протезиста.

Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру Фото з відвідин центру