Першокурсники-фінансисти ІППТ побували з екскурсією у Львівському центральному відділенні АТ «Кредобанк»

Кафедра фінансів, обліку і аналізу Львівської політехніки
Фото з екскурсії

15 вересня 2023 року кафедра фінансів, обліку та аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки організувала екскурсію до Львівського центрального відділення АТ «Кредобанк» для студентів-фінансистів першого курсу, які навчаються за програмою підготовки фахових молодших бакалаврів.

Метою екскурсії було ознайомлення з умовами для здійснення банківської діяльності, основними вимогами до сучасних банківських продуктів та послуг, підвищення фінансової грамотності студентів.

Віктор Гальчинський, директор департаменту комунікацій АТ «Кредобанк», провів цікаву та пізнавальну екскурсію, розповів про історію створення банку, шлях його становлення і розвитку, організацію та особливості діяльності банківської установи в умовах війни.

Студенти під час екскурсії також спілкувалися з головою благодійного фонду «Фундація Кредо» Соломією Говорухою, регіональним директором Тарасом Воробцем та директором відділення Тетяною Грузденко.

Учасники екскурсії отримали вичерпні, професійні відповіді на всі задані запитання, зокрема й на ті, що стосувалися можливості проходження виробничої практики та працевлаштування.

Студенти, які бажають стати банкірами, мали можливість запевнити присутніх про свій намір досягнути професійного успіху в житті та сфотографуватись на робочому місці (в кабінеті) регіонального директора.

Захід відбувся з ініціативи заступника директора Інституту підприємництва та перспективних технологій Наталії Батьковець, к.ю.н., старшої викладачки Лідії Марусяк і доцента Лева Кльоби.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії