Першокурсники-дизайнери Львівської політехніки ознайомилися з архітектурним середовищем кампусу Університету

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з екскурсії

Відбулась зустріч першокурсників кафедри дизайну та основ архітектури Інституту архітектури та дизайну з куратором групи ДС-15 доценткою Юліаною Петровською. Студенти ознайомилися з архітектурно-мистецькою спадщиною Львівської політехніки, зокрема оглянули розписи в інтер’єрі холу та сходових кліток восьмого й одинадцятого навчальних корпусів (автор – старший викладач кафедри ДОА Василь Кузьмич).

З цікавістю слухали першокурсники історію становлення Університету і внесок її викладачів у розвиток предметно-просторового середовища. Відвідали залу Юліана Захарієвича, галерею портретів ректорів Львівської політехніки різних періодів та здійснили екскурсійний огляд архітектурного середовища кампусу Університету.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії