Першокурсникам кафедри туризму ІСТР розповіли про можливість навчання у Поморській Академії в Слупську

Кафедра туризму Львівської політехніки
Поморська Академія в Слупську

Відбулась відеоконференція для студентів першого курсу кафедри туризму, під час якої завідувач кафедри Андрій Теребух розповів про можливість навчання у Поморській Академії в Слупську, державному університеті у Польщі, й отримання, після успішного завершення навчання, подвійного диплому.

Програми подвійних дипломів – це спільні освітні програми українських і закордонних університетів, які дають можливість українським студентам одночасно проходити навчання за інтегрованими навчальними програмами у двох навчальних закладах різних країн та одночасно отримати два дипломи українського та європейського університетів.

Угода, що передбачає навчання за програмою подвійних дипломів, реалізовується разом з Поморською академією за спеціальністю «Туризм» в Інституті сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки. Для цієї програми в Університеті розроблено алгоритм навчання та зарахування кредитів відповідно до Європейської системи перезарахування кредитів ECTS, що дає можливість студентам, навчаючись у Львівській політехніці, отримати ще один диплом іншої країни.

 відеоконференція для студентів першого курсу кафедри туризму