Перші заходи Весняної школи «Сучасні технології у фізиці» від кафедри ПФН

Кафедра прикладної фізики і наноматеріалознавства
Фото з весняної школи

25 лютого 2023 року на кафедрі прикладної фізики і наноматеріалознавства Львівської політехніки стартувала Весняна школа «Сучасні технології у фізиці». В рамках цієї школи відбулися перші заходи, а саме День відкритих дверей та майстер-клас із виготовлення суперконденсаторів. На подію завітали учні старших класів Львівської обласної Малої академії наук.

Зі словами привітання до учасників Весняної школи звернувся завідувач кафедри ПФН, доктор технічних наук, професор Анатолій Андрущак. Він ознайомив присутніх із науково-педагогічним колективом кафедри та досягненнями колективу в науковій та педагогічній діяльності.

Програма зустрічі була насиченою цікавими розповідями викладачів. Зокрема, доцентка Ганна Лаба виголосила доповідь на тему «Фізика змінює світ» щодо внеску науковців українського походження у розвиток світової науки. Старший викладач закладу вищої освіти Андрій Данилов розповів про історію Львівської політехніки та її світове визнання.

На завершення першої частини заходу доцент Богдан Венгрин ознайомив учасників з освітнім процесом на кафедрі, наголосивши на важливих складових, які формують освітню програму.

В другій частині зустрічі відбулась екскурсія в лабораторію нанофізики та молекулярної енергетики, де доцентки Оксана Балабан і Дарія Матулка провели майстер-клас із виготовлення суперконденсаторів та вимірювання їхніх функціональних характеристик. Учасники заходу брали в цьому активну участь.

Проведена подія викликала велике зацікавлення в учасників Весняної школи.

Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи Фото з весняної школи