Перше у новому навчальному році засідання Вченої ради Університету розпочалося з вручення грамот, подяк, дипломів

Ірина МАРТИН, Центр комунікацій Львівської політехніки
відзнаки науковцям

Грамоти Львівської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки та з нагоди Дня Конституції України отримали викладачі кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва – професори Наталія Станасюк і Михайло Гончар та доцент Юрій Малиновський. Подяками за науково-педагогічну та виховну роботу зі студентами обласна рада відзначила асистентку кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Тетяну Білущак, а також доценту кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Жанну Мину. Почесну грамоту Львівської політехніки за визначні успіхи в педагогічній і науковій роботі та заслуги перед Університетом отримав доцент кафедри електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем Богдан Калужний.

Усі ці нагороди, а також дипломи наукових ступенів докторів та кандидатів наук, атестатів про присвоєння вчених звань професорів і доцентів науково-педагогічним працівникам різних кафедр вручив ректор Університету Юрій Бобало.

Також Вчена рада розглянула основні питання порядку денного – про виконання в 2019 році плану прийому студентів на навчання за освітніми програмами підготовки молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста, магістра і здобувачів за освітньо-науковими програмами підготовки доктора філософії. З цією інформацією присутніх ознайомили відповідальний секретар Приймальної комісії Михайло Гончар і завідувачка відділу докторантури та аспірантури Наталія Мукан. А від проректора з навчально-виробничої роботи Володимира Крайовського присутні дізналися про готовність матеріально-технічної бази Університету до нового навчального року.

Розгляд цих основних питань завершився прийняттям відповідних ухвал.

відзнаки науковцям відзнаки науковцям відзнаки науковцям відзнаки науковцям групове фото відзнаки науковцям відзнаки науковцям відзнаки науковцям відзнаки науковцям відзнаки науковцям