Пересувна лабораторія Центру професійно-кар’єрної орієнтації Університету побувала на Івано-Франківщині

ІННЦПКО Львівської політехніки
логотип ІННЦПКО

Пересувна лабораторія Інтелектуального навчально-наукового центру професійно-кар’єрної орієнтації Національного університету «Львівська політехніка» побувала у природничо-математичному ліцеї м. Долини Івано-Франківської області. Вже понад 40 учнів цього навчального закладу стали першокурсниками Університету. Було укладено угоди про співпрацю та обговорено форми взаємодії Львівської політехніки з громадськістю м. Долини та району.

З великою приємністю політехніки відзначили діловий та зацікавлений стиль домовленостей про співпрацю з керівництвом освітньо-туристичного комплексу «Зелений трамвай» (смт. Вигода). Відтепер дирекції навчально-наукових інститутів Університету можуть представляти свої рекламні матеріали, діючі макети пристроїв та наукових установок, які відображають специфіку їхньої діяльності, на маршруті Зеленого трамваю на зупинці «Львівська політехніка». Доречно зазначити, що учасниками екскурсій Зеленого трамваю є школярі з усіх областей України. Попередні пробні зустрічі викликали великий інтерес учасників екскурсій.

Досягнуто домовленості з Центром спадщини Вигодської вузькоколійки про використання конференц-залу для проведення «круглих столів» та бесід у випадку несприятливих погодних умов. У залі також можна демонструвати рекламні відеоматеріали про Львівську політехніку.