Перестало битися серце завідувача кафедри автомобільних доріг та мостів Сергія Солодкого

Кафедра автомобільних доріг та мостів Львівської політехніки
Сергій Йосифович Солодкий

Перестало битися серце талановитого і чуйного педагога, видатного науковця, прекрасної людини – доктора технічних наук, професора, завідувача кафедри автомобільних доріг та мостів Інституту будівництва та інженерних систем Національного університету «Львівська політехніка» Сергія Йосифовича Солодкого.

Він прожив яскраве й красиве, повне напруженої наукової та організаційної роботи життя. Результати його досліджень у сфері дорожніх матеріалів стали значним внеском у скарбницю досягнень українських вчених-будівельників. Великої поваги і вдячності заслуговує також його невтомна праця як завідувача кафедри, що проводив структурно-організаційні перетворення, формував пріоритетні напрямки наукових досліджень, зміцнював матеріально-технічну базу та кадровий потенціал.

Сергій Йосифович ділився знаннями, творив добро, любив життя у всіх його проявах, був енергійним, веселим, чуйним, вмів підтримати та допомогти у будь-яких ситуаціях. Його передчасна смерть – це непоправна втрата для всіх, хто знав, шанував і любив Сергія Йосифовича. Світла пам’ять про талановитого керівника і наставника, мудру, доброзичливу й авторитетну Людину житиме вічно в серцях його рідних та близьких, колег, співробітників, аспірантів та студентів і буде прикладом для наступних поколінь випускників.

Чин похорону та прощання із Сергієм Йосифовичем Солодким відбудеться у вівторок, 30 березня 2021 року, в Церкві святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії УГКЦ з 10:00 за адресою: вул. Віри, Надії, Любові, 10 (бічна вул. І. Миколайчука).

Приєднані файли
Некролог621.43 КБ