Видання Львівської політехніки – переможці І Всеукраїнського конкурсу «Університетська книга»

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

«МЕДВІН: Книжковий світ» – одна з найвідоміших київських книжкових виставок. 11–14 листопада 2010 року вона відбулася втринадцяте. Варто відзначити, що відвідувачів не бракувало, а це багато означає для столиці з її постійним «книжковим світом» Петрівкою. Серед 140 учасників «МЕДВІНА» було й Видавництво Львівської політехніки.

Під час виставки відбулася особлива подія: підведення підсумків і нагородження переможців Першого всеукраїнського конкурсу видань «Університетська книга».

Організатор конкурсу – Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів – відбирав для участі видання, які вийшли в світ упродовж 2008–2010 років. У журі працювали представники Книжкової палати України, Міністерства освіти і науки. Критерії оцінювання: сучасність змісту і викладу матеріалу, належне навчальному виданню редакційне опрацювання, якісне поліграфічне виконання.

Отож, називаємо видання Львівської політехніки – переможців першої «Університетської книги».

Щиро вітаємо авторів видань-переможців. Перемога тим переконливіша, що в конкурсі брало участь декілька сотень університетських видань з цілої України.