П’ятеро студентів отримали по 25000 гривень: переможцям конкурсу «Професіонали майбутнього» вручили сертифікати

Анастасія Мозгова, тижневик «Аудиторія»
переможці конкурсу «Професіонали майбутнього»

7 вересня представники компанії Vodafone урочисто вручили стипендійні сертифікати цьогорічним переможцям конкурсу «Професіонали майбутнього», студентам тепер уже п’ятого курсу Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки й електронної техніки.

Іван Берневек, Ярослав Федина, Андрій Дзюба, Семен Пущак і Назар Лаврик отримали традиційний приз – 125 тисяч гривень, які передбачені для витрат на навчання – курси програмування, спеціалізовані тренінги тощо. Варто зазначити, що представники Львівської політехніки вже четвертий рік поспіль отримують перше місце на цьому конкурсі.

Захід відвідали й узяли слово: Михайло Климаш – завідувач кафедри телекомунікацій і куратор команди переможців, Костянтин Воробйов – заступник генерального директора Vodafone Україна, Іван Бервнек – капітан команди, Дмитро Федасюк – проректор із науково-педагогічної роботи, який відповідає за співпрацю з ІТ-компаніями, зокрема з Vodafone Україна, та Іван Прудиус – директор ІТРЕ.

Під час зустрічі студенти першого й четвертого курсів мали змогу дізнатися від представників Vodafone про нові покоління технології мобільного зв’язку – 4G і 5G, та задати свої запитання.

Опісля відбулось урочисте підписання угод про передавання коштів і вручення сертифікатів.

Капітан команди Іван Бервнек ділиться пережитими враженнями:

– Наша команда доклала багато зусиль. Проект надзвичайно цікавий, ми отримали нові знання, зокрема в галузі телекомунікацій, навчилися практично їх застосовувати.

– Перемога була очікуваною, бо жодна команда не йде на конкурс, аби просто взяти участь, – розповідає член команди Андрій Дзюба.

на конкурсі на конкурсі на конкурсі на конкурсі на конкурсі на конкурсі переможці конкурсу «Професіонали майбутнього» переможці конкурсу «Професіонали майбутнього» переможці конкурсу «Професіонали майбутнього» нагороди переможці конкурсу «Професіонали майбутнього» на конкурсі на конкурсі на конкурсі переможці конкурсу «Професіонали майбутнього» на конкурсі переможці конкурсу «Професіонали майбутнього» переможці конкурсу «Професіонали майбутнього» переможці конкурсу «Професіонали майбутнього» переможці конкурсу «Професіонали майбутнього» переможці конкурсу «Професіонали майбутнього»