Переможці CIG R&D LAB 2022 року з команди SKIt рекомендують майбутнім учасникам програми не зволікати

Tech StartUp School Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

У Львівській політехніці стартує новий сезон освітньо-стипендіальної програми для студентıв-інноваторів CIG R&D LAB, тож у Tech StartUp School Університету вирішити поспілкуватися з переможцями 2022 року – Ангеліною та Андрієм Недошитками з команди SKIt.

«Наша команда наразі складається зі студентки другого курсу Національного університету «Львівська політехніка» спеціальності «Публічне управління та адміністрування» та викладача-інженера з Тернопільського фахового коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. Зараз ми працюємо над багатьма іншими проєктами, проте основним залишається система спортивного хронометражу SKIt, що дає змогу виміряти час на спортивних змаганнях і призначена для муніципальних спортивних інституцій».

– Як Ви дізнались про проєкт СІG R&D LAB ?

«Про CIG R&D LAB ми дізналися від працівників Tech StartUp School».

– Як відбувалася робота з фондом?

«Робота з фондом була дуже цікавою та насиченою. Зокрема, практично щотижня відбувалися зустрічі з крутим ментором Вадимом Роговським, який залучав нас до різноманітних цікавих івентів. Також відбувалися вебінари, де ми мали зможу задати питання спеціалістам різних напрямів та отримати фідбек від роботи над проєктом».

– Які Ваші подальші плани?

«Загалом під час роботи з фондом ми перейшли на новий етап розробки й отримали безцінний досвід та поради щодо подальшої реалізації проєкту. Стипендія покрила наші витрати на комплектуючі, тестування системи та й життєдіяльності проєкту загалом».

– Що можете порекомендувати для майбутніх учасників програми?

«Пробуйте щось нове, креативне та не зволікайте подавати свої проєкти на участь!».

Команди з ідеями та стартапами, які потраплять у сезон за результатами попереднього відбору, матимуть можливість працювати з менторами й експертами у різних сферах, фахівцями CIG та у фіналі можуть отримати фінансову підтримку для реалізації власної ідеї.

Дедлайн для подання заявок – 7 листопада 2022 року.

Реєстрація