Переможцем програми Секторальної підтримки ЄС став іще один проєкт регіонального розвитку за участю політехніків

Кафедра адміністративного та фінансового менеджменту
Засідання Конкурсної комісії з відбору проєктів

Визначено переможців конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку у рамках програми Секторальної підтримки Європейського Союзу. Відповідне рішення прийняла Конкурсна комісія з відбору проєктів, які буде реалізовано за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС. Відібрано 56 проєктів на загальну суму понад 535 мільйонів гривень, які будуть рекомендовані до фінансування у 2021 році.

Серед переможців конкурсного відбору за програмою «Ефективне управління регіональним розвитком» – кафедра адміністративного та фінансового менеджменту і Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» з проєктом «Співробітництво задля економічного зростання Карпат (громад Закарпатської, Львівської, Чернівецької, Івано – Франківської областей». Його заявником є Агенція регіонального розвитку Закарпатської області.

Варто зазначити, що це вже другий проєкт-переможець програми Секторальної підтримки ЄС від науковців Львівської політехніки. Нагадаємо, за програмою «Інноваційна економіка та інвестиції» переможцем став проєкт «Розвиток біоекономіки Західного регіону України: виробництво екотари з біодеградабельних полімерів», ініціатором якого є Національний університет «Львівська політехніка» спільно з Львівською обласною державною адміністрацією.