Краса врятує світ: переможницею конкурсу «Міс Політехніки – 2017» стала студентка Інституту економіки і менеджменту

Анастасія Мозгова, тижневик «Аудиторія»
на конкурсі «Міс Політехніки»

23 травня на політехніків чекав вечір, сповнений краси, жіночності й феєрії – університет обирав Міс Політехніки – 2017. Щасливою переможницею стала конкурсантка № 4 – Єлизавета Наріжна, студентка ІНЕМ.

– Я відчуваю ейфорію, величезну радість, тому що дуже багато праці покладено недаремно. Перемога була абсолютно неочікуваною. Суперницею вважала кожну учасницю, але перш за все – саму себе, – розповідає щойно нагороджена Міс Політехніки – 2017.

Підтримати Єлизавету прийшли одногрупники, друзі та батьки.

– Усе, чого досягає, вона робить із любов’ю – з моєю і з батьковою, бо нічого більшого в житті не може бути. Ми любимо її, вона любить нас, вона в нас найкраща, найкрасивіша, і це щира правда. Перемога була неочікуваною. Зараз я відчуваю максимальне задоволення від життя, – ділиться мама Лізи, пані Світлана.

Про те, якою Міс Політехніки – 2017 є в буденному житті, ми розпитали подругу Олену Дерягу (ІНЕМ), сусідку по кімнаті в гуртожитку:

– Ми познайомилися два роки тому. Ліза дуже весела, позитивна, уміє гарно жартувати, завжди підтримує, ніколи не сумує, постійно вірить у себе. Вона так переживала через цей конкурс, усі друзі вболівали за неї, допомагали готуватися. Ми дуже раді, що Ліза перемогла, ми знали, що вона зможе, бо ставить перед собою мету й завжди досягає її.

Окрім Міс Політехніки, судді обрали ще Міс глядацьких симпатій – Анастасію Ляхович (ІЕПТ), № 6, Міс фотогенічність – Поліну Красюк (ІМФН), № 1 і Першу віце-міс – Анастасію Філатову (ІНПП), № 2.

Конкурсанток було вісім, до шоу дівчата готувалися два місці. Підсумки підбивали за результатами відеопрезентацій кожної учасниці, у яких вони розповідали про себе, про те, чому саме вони мали перемогти, і трьох дефіле. Перший образ, незнайомки, був сповнений таємничості: конкурсантки виходили в чорних сукнях і чорних мереживних масках, у яких їх було важко впізнати. Під час показу кожна знімала аксесуар і з незнайомки перетворювалася на учасницю. На другий етап чоловіча частина публіки чекала із нетерпінням ще до початку конкурсу, адже це було дефіле в купальниках. Третім, завершальним, був вихід у вишиваних сукнях. Супроводжувала номер Христина Дутчак, дворазова учасниця проекту «Голос країни» із піснею «В чистім полі», саме це додало дефіле особливої краси та щемності.

У складі журі були: Анастасія Белена – фотомодель, яку можна часто побачити на бігбордах Львова, Наталія Гожельник – фотограф, яка стверджує, що точно знається на красі, Оксана Бешлей – дизайнер – саме в її сукнях були конкурсантки у фіналі. Охороняв це тріо красунь Назар Бійчук – діджей радіо «Люкс-FM».

– Якщо порівнювати з минулим роком, то є очевидний ріст щодо організування конкурсу і підбору конкурсанток. Особисто мене найбільше вразив вихід в українських строях, те, як дівчата перевтілилися в образ. У мене були свої фаворити. Відверто скажу, мою думку не поділяли інші члени журі, – коментує Назар.

Доки журі обирало переможницю, для гостей свята співала Міла Моравська – за словами ведучого, найкращий голос західної України.

Відбувався захід у «Малевич: night club & concert arena», саме конкурс «Міс Політехніки – 2017» був першим офіційним заходом цього закладу.

Незважаючи на поразку, дівчата не розчаровуються:

– Я задоволена, що взяла участь у конкурсі. Політехніка вперше влаштувала таке грандіозне шоу, організація дуже професійна. Усі дні, проведені з цим колективом, є незабутніми й корисними, – каже Яна Мацевич (ІНПП), учасниця № 7.

на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки» на конкурсі «Міс Політехніки»