Освітні рішення для майбутніх поколінь: Міністерство цифрової трансформації запрошує на хакатон Future Simple Hack

За матеріалами сайту Міністерства цифрової трансформації України
Заставка заходу

Найбільший чемпіонат для ІТ-фахівців у Європі DEV Challenge оголошує про початок другого хакатону Future Simple Hack у межах мовної програми Future Perfect. Мета заходу – зібрати фахівців з різних галузей, щоб створити прототипи та концепції цифрових продуктів для вивчення англійської серед дітей віком від 3 років.

Під час другого хакатону команди зможуть вибрати: виконувати челендж від Future Perfect у межах AI- та EdTech-треків чи презентувати власне рішення. Запропоновані ідеї можуть як вирішувати потреби українських користувачів, так і охоплювати міжнародну аудиторію для популяризації українського продукту.

До участі запрошують розробників, дизайнерів, аналітиків, спеціалістів у галузях AI та освіти, представників бізнесу та стартапів, бізнес-менеджменту, маркетингу, а також студентів запропонувати своє бачення сучасних методів навчання за аджендою хакатону.

Для участі потрібно до 21 червня подати заявку, зазначивши наявність команди. Якщо учасник чи учасниця не мають команди, організатори допоможуть із її пошуком та формуванням.

Докладніше – на сайті Міністерства цифрової трансформації України.