Освітян запрошують взяти участь у програмі підвищення кваліфікації «Міжнародне лідерство в XXI столітті»

Організатори заходу
Заставка до матеріалу

The International Historical Biographical Institute (Dubai – New York – Rome – Jerusalem – Beijing) запрошує керівників закладів освіти і науки, вихователів дошкільних закладів, методистів, вчителів, педагогічних та науково-педагогічних працівників взяти участь у IV Міжнародній програмі підвищення кваліфікації «Міжнародне лідерство в XXI столітті: освіта, наука, культура, спорт, технології, управління та міжнародний розвиток». Вона фінансується за рахунок міжнародного гранту, наданого IHBI за фінансової підтримки ОАЕ, Італії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.

Міжнародну програму підвищення кваліфікації адаптовано відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. № 800 зі змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України № 1133 від 27.12.2019.

Учасники прослухають лекції та виступи відомих світових лідерів у сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти, зокрема: Мішель Обами, Королеви Йорданії Раньї, Дуейна Джонсона, Еммануеля Макрона, сестер Вінус і Серени Вільямс, Марії Ресси, Ліонеля Мессі, Кріштіану Роналдо, Річарда Бренсона, Галь Гадот, Хлої Чжао, Селени Гомес, Аріани Гранде, Кеті Перрі, Охуд Аль-Румі та багатьох інших.

Форма участі – дистанційна, в режимі відеозапису, що дає змогу переглядати виступи та лекції в зручний для себе час (зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Реєстрація на програму триватиме до 19 лютого 2022 року. Тривалість програми: 18 лютого – 23 квітня 2022 року.

Докладніше – на сайті організаторів