Освітян запрошують на Форум вищої освіти, один із його спікерів – представник Львівської політехніки

Організатори заходу
Заставка форуму

24 квітня 2021 року відбудеться Форум вищої освіти – конференція лідерів змін для обміну досвідом і кращими практиками із розвитку українських університетів. Це майданчик для презентації та поширення успішних кейсів із розвитку університетів, окремих освітніх програм, досліджень, налагодження співпраці з бізнесом, партнерами та громадами, роботи викладачів та адміністрації, розбудови студентського активізму та інших прогресивних практик.

Мета Форуму – сформувати спільноту потужних лідерів змін вищої освіти і підвищити довіру до системи вищої освіти України через демонстрацію успішних кейсів.

У 2021 році Форум відбудеться за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та голови Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України. Захід організовують Спільнота для навчання та викладання «Вище», Київська школа економіки, Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти, Американські Ради з міжнародної освіти, Українська асоціація студентів, GlobalLogic Україна та Prometheus.

Одним зі спікерів Форуму вищої освіти буде Назар Подольчак, завідувач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», керівник Tech StartUp School та Наукового парку SID City. Він розповість, що вийде, якщо змусити стартап працювати на університет.

Реєстрація