«Основи автоматики автомобільних систем. Частина 1»: книжкова новинка для студентів спеціальності «Автомобільний транспорт»

Кафедра автомобільного транспорту Львівської політехніки
Фрагмент обкладинки книжки

У квітні 2024 року вийшов з друку навчальний посібник з дисципліни «Основи автоматики автомобільних систем. Частина 1», призначений для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за спеціальністю «Автомобільний транспорт». Автори – викладачі кафедри автомобільного транспорту Інституту механічної інженерії та транспорту Львівської політехніки професор Богдан Кіндрацький і доцент Ігор Дмитрів.

На сучасному етапі розвитку транспортний засіб – це складна технічна система, що характеризується різноманітністю технічних засобів та елементів системи. А тому вивчення й набуття теоретичних і практичних навиків проєктування, функціонування та експлуатації автоматичних пристроїв автомобільних систем забезпечує формування висококласного, конкурентного на ринку праці випускника.

Матеріал, який міститься у навчальному посібнику, викладено у доступній формі, наведено приклади з достатньою кількістю ілюстрацій, що уможливлює їхнє використання під час виконання лабораторних робіт з дисципліни «Основи автоматики автомобільних систем».

Для забезпечення конкурентоздатності на ринку праці випускник спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» має оволодіти методами налагодження та експлуатації основних елементів аналогової і цифрової схемотехніки.