Основні досягнення Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки у 2021 році

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Хмельницький політехнічний коледж Львівської політехніки

У розквіті сил, із славною історією та з грандіозними планами на майбутнє проводжає свій ювілейний 2021 рік Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка». Чим запам’ятається хмельницьким політехнікам рік, що минає?

  • В історію навчального закладу 2021-й увійде як рік відкриття Автоцентру інновацій «Політехнік». Очільник Tech StartUp School Львівської політехніки Назарій Подольчак і директор ХПК Вадим Овчарук підписали договір про партнерське співробітництво у сфері розвитку стартапів, фінансових інноваційних технологій, підготовки висококваліфікованих фахівців.
  • Поглиблюючи започатковану в 2016 році співпрацю між львівськими політехніками та німецькою Торгово-промислової палатою м. Ерфурта, директор Хмельницького політехнічного фахового коледжу Вадим Овчарук і директор Некомерційної компанії FAV Service GmbH Гайко Шюлер підписали Договір про співпрацю між двома установами.
  • У році, що минає, презентували оновлений музей Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка». Змістовна експозиція наочно відображає розвиток подільського краю із найдавніших часів до сьогодення.
  • У 2021/2022 навчальному році четверо вихованців коледжу стали лауреатами іменних стипендій Верховної Ради України та академічної стипендії Президента України.
  • Студенти відділення програмної інженерії вибороли перемогу у командному заліку на олімпіаді з програмування ІТ-Universe – 2021 (м. Київ).
  • За підсумками ICPC Ukraine-2021 Programming Contest команда Хмельницького політехнічного фахового коледжу посіла перше місце серед коледжів.
  • У 2021 році в Україні створено Раду Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту, до якої ввійшли найбільш фахові та авторитетні співвітчизники. Серед них – директор Хмельницького політехнічного фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка», голова Ради директорів закладів фахової передвищої освіти Хмельницької області, доктор економічних наук, доцент Вадим Овчарук.

Докладніше – на сайті Хмельницького політехнічного фахового коледжу.