Осіння школа проєкту UniTECH у Львівській політехніці продовжує свою роботу

Кафедра менеджменту і міжнародного підприємництва
Скріншот з онлайн-школи

У межах осінньої школи проєкту Jean-Monnet Chairs «Європейський досвід трансферу технологій для українських університетів» (European technology transfer for Ukrainian universities, UniTECH) відбулися лекції наступних доповідачів.

Першими спікерами були Олена Лукачук, наукова співробітниця R&D-центру (Науково-дослідної частини) Національного університету «Львівська політехніка», доцентка кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук, та Роман Небесний – начальник R&D-центру, керівник наукового проєкту на виконання завдань перспективного плану розвитку наукового напряму «Технічні науки» Львівської політехніки. Темою доповіді колег було «Інновації та трансфер технологій в академічному середовищі: європейський досвід, інструменти підтримки та кейси співпраці університетів і бізнесу». Спікери розказали про досвід трансферу технологій у Польщі, Чехії та Німеччині. Особливу увагу було приділено формуванню інноваційної інфраструктури, а також можливостям, які створюють для студентів та працівників у Національному університеті «Львівська політехніка».

Бертран Тортільєр, проєктний інженер Альпійської соціальної ініціативи (АСІС), керівник кафедри підприємництва в університеті Ліон Люм’єр, виступив на тему «Методи встановлення ціни на інноваційні продукти та сервіси». Спікер розглянув питання встановлення ціни на інноваційні продукти. Крім того, було наведено приклади ефективного ціноутворення інноваційних товарів та послуг.

На завершення дня професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Ігор Олексів розповів про новий проєкт ЄС Еразмус+ «Забезпечення академічної свободи та інклюзії шляхом цифровізації» (101081850 AFID ERASMUS EDU 2022 CBHE), який реалізовується за участі нашого університету.

Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи