Опитування здобувачів вищої освіти Львівської політехніки «Дистанційне навчання очима студентів»

Центр забезпечення якості освіти Львівської політехніки
Заставка до опитування

У Національному університеті «Львівська політехніка» проходить опитування здобувачів вищої освіти «Дистанційне навчання очима студентів» для отримання об’єктивної інформації щодо якості навчання і викладання у весняному семестрі 2020/2021 навчального року, зокрема проведення онлайн-занять, дотримання розкладів, використання методів викладання з урахуванням дистанційного режиму, забезпеченості навчально-методичними матеріалами, використання ресурсів Віртуального навчального середовища в освітньому процесі.

Просимо студентів пройти опитування за анкетами, розміщеними у їхніх електронних кабінетах за дисциплінами весняного семестру 2020/2021 навчального року індивідуального навчального плану (доступ до анкет – з пункту меню Навчання ►Анкетування).

На сторінці Центру забезпечення якості освіти Львівської політехніки буде оприлюднено зведені результати опитування та ухвалені рішення.

Будемо вдячні студентам за активну участь та відверті відповіді, що сприятиме підвищенню якості освітньої діяльності Університету!