Опубліковано збірник матеріалів VI конференції «Правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції України»

Кафедра теорії права та конституціоналізму Львівської політехніки
Фрагмент обкладинки видання

Кафедра теорії права та конституціоналізму Інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» повідомляє, що опубліковано збірник матеріалів Шостої науково-практичної конференції «Правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції України: досягнення та перспективи», яка відбулася у Львові 25 листопада 2022 року.

У збірнику вміщено матеріали викладачів кафедри, Інституту та інших закладів вищої освіти України (Львова, Києва, Одеси, Острога, Рівного, Харкова та Чернівців) та Європи (Грузії, Польщі, Об’єднаного Королівства), практикуючих юристів та експертів-аналітиків. Додатково можна переглянути дослідження студентів, аспірантів Інституту й інших закладів вищої освіти України, зацікавлених у розв’язанні питань, пов’язаних з актуальними теоретичними і практичними викликами у контексті євроінтеграційних та євроатлантичних прагнень і процесів в Україні (й інших державах Східного партнерства), гарантуванням прав людини, пропагуванням народовладдя (демократії) та правовладдя (верховенства права).

Правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції України: досягнення та перспективи: зб. матеріалів Шостої міжнарод. наук.-практич. конференції (Національний університет «Львівська політехніка», Львів, 25 листопада 2022 р.) / Упоряд. Я. Богів. Львів: Каменяр, 2023. 188 c.