Онлайн-зустріч з ведучою новин на радіо «Львівська хвиля» Мартою Оліярник

Ростислав Дмитрук, Група зв’язків з випускниками Львівської політехніки
Марта Оліярник

Журналістській спільноті – бути!

Група зв’язків з випускниками точно знає, що карантин – це час для пошуку нових можливостей, форм роботи та спілкування без обмежень. 21 травня студенти-журналісти мали змогу порозмовляти з випускницею кафедри журналістики та засобів масової комунікації, ведучою новин на радіо «Львівська хвиля» Мартою Оліярник. Зустріч організували у вже звичному для всіх форматі – онлайн, з допомогою сервісу «Zoom» (подяка за активне сприяння завідувачці кафедри – Зоряні Володимирівні Галаджун).

Зацікавити студентів сьогодні – справа не з простих, але ми, як спільнота випускників та друзів Політехніки, завжди з готовністю приймаємо цей виклик. Ми об’єднуємо студентів і випускників навколо університету та показуємо їм, що навіть після його завершення вони залишаються частинкою родини політехніків, де їм завжди раді. І, зокрема ця зустріч є одним з наших основних напрямків – коли випускники, які досягли значних професійних успіхів у своїй сфері, спілкуються зі студентами, які лише розпочинають свій шлях.

Упродовж майже 2-годинної бесіди з Мартою Оліярник ми обговорили роль освіти у формуванні вмінь, необхідних для успішної самореалізації журналіста, його професійні якості, специфіку роботи журналістів в умовах карантину. Окрім цього, спікерка поділилася порадами щодо першого кар’єрного кроку.

Внаслідок – динамічна, інформативна бесіда та нова порція натхнення і мотивації на щодень, адже такі зустрічі є чудовим майданчиком для налагодження співпраці студентів та випускників нашого університету.

Онлайн-зустріч з ведучою радіо «Львівська хвиля» Мартою Оліярник Онлайн-зустріч з ведучою радіо «Львівська хвиля» Мартою Оліярник Онлайн-зустріч з ведучою радіо «Львівська хвиля» Мартою Оліярник Онлайн-зустріч з ведучою радіо «Львівська хвиля» Мартою Оліярник