Онлайн-заняття «Віртуальна виставка як спосіб представлення своїх проєктів» на кафедрі СКІД

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Скріншот з онлайн-виставки

В рамках дисципліни «Організація виставкової діяльності» 9 квітня 2021 року на другій та третій парі відбудеться практичне онлайн-заняття «Віртуальна виставка як спосіб представлення своїх проєктів», де студенти першого курсу спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Інституту гуманітарних та соціальних наук матимуть можливість практично продемонструвати свої навики та вміння, отримані під час вивчення даного курсу, а саме зможуть представити свої розроблені віртуальні виставки як засіб популяризації та привернення уваги широкої аудиторії. Використання віртуальних виставок є доброю альтернативою для популяризації різного роду авторських творів, що стало актуальним у зв’язку з обмеженнями, які спричинила пандемія Covid-19.

В експозиціях будуть представлені як роботи митців, так і авторські роботи студентів І курсу, які розкриватимуть свої таланти і захоплення.

Віртуальне експонування покликане викликати зацікавлення до мистецтва й надихнути відвідувачів віртуальних виставок на нові творчі ідеї та спроби їхньої реалізації. Загалом вибір тем віртуальних виставок широкий, де розглядають роботи як українських, так і закордонних митців, а також віртуальні виставки, теми яких закликають звернути увагу на важливі проблеми суспільного життя.

Лектор дисципліни – Тетяна Білущак, к.і.н., доцент кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності.

Зустріч відбудеться на платформі Microsoft Teams.

Скріншот з онлайн-виставки Скріншот з онлайн-виставки Скріншот з онлайн-виставки Скріншот з онлайн-виставки Скріншот з онлайн-виставки Скріншот з онлайн-виставки Скріншот з онлайн-виставки Скріншот з онлайн-виставки