Онлайн-лекція директора з якості T.B. Fruit UA та MD (Україна та Молдова) Наталії Демчишак

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Наталія Демчишак

У Львівській політехніці відбудеться онлайн-лекція директора з якості T.B. Fruit UA та MD (Україна та Молдова) Наталії Демчишак. Студенти матимуть можливість ознайомитися з діяльністю підприємства, що є лідером українського ринку та провідним за потужністю виробником концентрованих соків у Європі й отримати нові знання щодо шляхів відповідності якості виробів Т.В. Fruit світовому рівню.

До складу групи входять 7 заводів із переробки фруктів та овочів (Україна, Польща, Молдова), а також транспортно-логістичний та інжиніринговий бізнеси. Компанія активно співпрацює з Львівською політехнікою впродовж багатьох років у напрямі організації практики, екскурсій та працевлаштування студентів і випускників, неодноразово брала участь у Ярмарках кар’єри, організованих відділом працевлаштування Університету.

Онлайн-зустріч організована кафедрою технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій (викладачами Роксоланою Конечною та Жанною Паращин) і відділом працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки. Захід відбудеться в межах навчальної практики студентів ІХХТ 9 жовтня 2020 року, початок о 12:00 та о 14:00. Для комунікації обрано платформу Zoom.