Оксана Ясницька розкрила першокурсникам-журналістам Львівської політехніки професійні секрети

Кафедра журналістики та засобів масової комунікації
Скріншот з онлайн-заходу

Студентам-журналістам важливо мати теоретичні знання. Особливо у нагоді стане спілкування з професійними журналістами, адже вони діляться своїм досвідом та знаннями. 21 жовтня 2022 року на лекційне заняття з предмету «Організація роботи редакції і праці журналіста» до І курсу завітала власний кореспондент телеканалу «Рада» Оксана Ясницька. Журналістка є випускницею кафедри журналістики та засобів масової комунікації Львівської політехніки, тому з радістю погодилася розповісти про свій професійний розвиток.

Власний кореспондент телеканалу «Рада» дала поради й настанови студентам, зокрема, наголосила на важливості вивчення іноземних мов та отримання практичного досвіду у сферах традиційних ЗМІ. Також Оксана детально розповіла про те, як отримує від редакції завдання, чи є цензура на телеканалі, як справляється з психологічним навантаженням, та розкрила багато професійних секретів. Вона також наголосила, що журналістика – це робота з людьми.

Першокурсники із захопленням слухали про журналістський шлях Оксани, ставили багато запитань. Такі зустрічі з професійними журналістами надихають та переконують у правильності вибору професії.