Оксана Потимко: у Львові презентували фільм про незрячих  «Неймовірно сліпий випадок»

За матеріалами сайту «Еспресо.Захід»
Фото з презентації фільму

Комедію «Неймовірно сліпий випадок» презентували у Першому театрі Львова. Про це розповіла керівниця Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національного університету «Львівська політехніка» Оксана Потимко.

Перша робота львів’ян – комедійний фільм тривалістю 30 хвилин про пригоди двох незрячих друзів. Головні актори у фільмі – два справді незрячі чоловіки Михайло Петрів та Василь Човбан.

– Під час перегляду фільму можна посміятися від душі, це не є сентиментальна драма про важку долю незрячих. Він дуже життєствердний, ця стрічка – це перша спроба з гумором поглянути на повсякденні виклики, з якими щодня зіштовхуються незрячі люди. Наш фільм – це фестивальне кіно, його ще довго не можна буде переглянути у мережі, будемо їздити з ним країною і показувати на фестивалях, – розповіла «Еспресо.Захід» Оксана Потимко.

До знімального процесу долучилися режисер Андрій Сніцарчук, львівські артисти Роман Федоришин, Ярослав Нудик, Світлана Мелеш, Ярослав Киргач, Ігор Данчук, Марта Кулай, Роман Мартин, Олександр Чешеров та інші.

Зйомки комедії про пригоди двох незрячих друзів «Неймовірно сліпий випадок» стартували ще у травні.