Охочих покращити свої компетентності у сфері науково-дослідницької діяльності запрошують на курс

Науково-технічна бібліотека Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Фахівці Науково-технічної бібліотеки Львівської політехніки у співпраці з відділом навчання та розвитку персоналу Університету розробили та впровадили курс підвищення кваліфікації «Публікаційна стратегія науковця».

Зміст курсу охоплює актуальні аспекти наукометрії, а також практичні компоненти побудови та реалізування успішної публікаційної стратегії науковця.

Цьогоріч працівники відділу наукової бібліографії Науково-технічної бібліотеки Аліна Петрушка, Тамара Левків і Тетяна Ільницька вже двічі провели курси в онлайн-форматі. Упродовж занять близько ста слухачів із 9 навчально-наукових інститутів Львівської політехніки мали нагоду ознайомитися з базовими засадами формування якісного наукового контенту, принципами його оцінювання та інструментами промоції, а також отримати практичні навички використання наукометричних баз даних Scopus і Web of Science для пошуку наукової інформації та авторитетних наукових журналів для публікації власних результатів досліджень.

Зацікавлені у спецкурсі та охочі покращити свої компетентності у сфері науково-дослідницької діяльності можуть зареєструватися на наступний набір.