Оголошено VII Міжнародний міждисциплінарний конкурс імені Володимира Маняка та Лідії Коваленко

За матеріалами сайту Міністерства освіти і науки України
Заставка конкурсу

Оголошено VII Міжнародний міждисциплінарний конкурс наукових і мистецьких робіт імені Володимира Маняка та Лідії Коваленко. Роботи на спеціальну тему 2022 року «Я, моя родина, моя країна: пам’ять про Голодомор і погляд на сучасну війну росії проти України крізь призму особистого досвіду» прийматимуть до 20 листопада 2022 року.

На Конкурс можна надсилати лише оригінальні, виконані самостійно або колективно (не більше одного співавтора), раніше неопубліковані/неоприлюднені дослідницькі та мистецькі роботи, підготовлені громадянами України, Канади та інших держав.

Конкурсні роботи потрібно подати українською або англійською мовами.

Роботи з образотворчого мистецтва приймають на поштову адресу: 02068, місто Київ, а/с 74, із позначкою «VII Міжнародний міждисциплінарний конкурс».

На номінацію «Найкращі наукові та мистецькі роботи студентів, аспірантів, науковців» (віком до 35 років) роботи надсилати на e-mail konkurs.mk.2022.scholar@gmail.com.

Результати конкурсу оголосять в останній тиждень листопада 2022 року. Вручення дипломів та грошової винагороди на подальше поглиблення й поширення результатів наукової і творчої діяльності в проблематиці Голодомору – не пізніше січня 2023 року.

Конкурс оголошено МОН спільно з Громадською організацією «Український науково-дослідний та освітній центр вивчення Голодомору» (HREC in Ukraine), за підтримки та сприяння Інституту історії України НАН України, Науково-освітнього консорціуму з вивчення Голодомору (HREC) при Канадському інституті українських студій Альбертського університету.

Докладніше – на сайті Міністерства освіти і науки України.