Львівське управління Офісу великих платників податків співпрацює з Інститутом хімії та хімічних технологій

За матеріалами сайту «Медіастар»
Офіс великих платників податків

Фахівці Львівського управління Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України почали співпрацю з Інститутом хімії та хімічних технологій Національного університету «Львівська політехніка».

Для повноцінного та якісного супроводження великого платника податків, який виготовляє продукцію хімічного походження, представники Львівського управління Офісу ВПП ДФС зустрілися з директором ІХХТ Львівської політехніки професором Володимиром Скороходою та фахівцями Інституту для одержання консультації щодо технологічного процесу виготовлення етилену, пропілену, поліетилену, полівінілхлориду та іншої продукції.

Для правильного визначення кількості виробленої продукції, а відповідно – доходу підприємства та вирахування податків, учасники зустрічі обговорили питання потреби розрахунку кількості необхідної сировини (легких та важких дистилятів, скрапленого газу) для виготовлення 1 тонни етилену.

На завершення ділової розмови фахівці Львівського управління Офісу ВПП ДФС подякували за розуміння та висловили сподівання на подальшу співпрацю.