Одинадцятикласниця Катерина Саяпіна: «Знаю, що Політехніка не лише навчає, а й стимулює досягати вершин»

Олена Керич, студентка 4 курсу кафедри журналістики та засобів масової комунікації Львівської політехніки
Катерина Саяпіна

От і настав час одинадцятикласникам обирати професію і загалом навчальний заклад. Це перший у житті дорослий вибір, від якого залежить усе твоє подальше життя. 17-річна Катерина Саяпіна вже завершує навчання в школі й цьогоріч планує вступати до Львівської політехніки. Дівчина обожнює спілкуватись з людьми, малювати та слухати музику. Хоче вступати на менеджмент. Зізнається, що їй подобається спілкуватися з людьми, вирішувати складні завдання. Сподівається, що ця спеціальність також дозволить їй розкрити лідерські якості.

– Чому хочеш вступати саме до Політехніки?

–Тут навчаються майже всі мої друзі, а більшість із них уже успішно реалізували себе в професії, а деякі навіть встигли відкрити свою справу. З їхніх слів розумію, що Політехніка не лише навчає, а й стимулює досягати вершин у своїй професій. Саме це мене й «підкупило».

– Чого очікуєш від навчання?

– Нових знайомств, посиденьок з одногрупниками, відвідувань різноманітних секцій. Все це в мене попереду, тож хочеться вже якнайшвидше відчути себе студенткою Львівської політехніки.

– Чого мрієш навчитися в університеті?

– Насамперед – самостійного життя. Маю шанс реалізовувати себе тут і зараз, тож проґавити його просто неприпустимо.

– Що хочеш здобути?

– Насамперед – омріяну професію. Хочу стати професіоналом своєї справи. Для цього слід неабияк постаратись, але, гадаю, з моєю наполегливістю у мене все вийде.