Очільниця мікробіологічної лабораторії корпорації Arterium АТ «Галичфарм» прочитала лекцію студентам ІХХТ

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Фото з лекції

Цікаво про фармацевтичну мікробіологію розповіла студентам кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки на відкритій лекції начальник мікробіологічної лабораторії корпорації Arterium АТ «Галичфарм» Юлія Сегін.

Під час зустрічі лектор докладно розкрила такі питання.

  • Що таке фармацевтична мікробіологія і яка її головна функція? Хто такі мікробіологи і чим вони займаються на великих фармацевтичних підприємствах, таких як АТ «Галичфарм» ?
  • Поняття про якість лікарських засобів. Мікробіологічні критерії та методи, що використовують для забезпечення якості.
  • Ідентифікація, відслідковування та використання мікробних ізолятів з виробництва. Генотипування та фенотипування мікроорганізмів.
  • Прикладне значення біологічних методів в фармацевтичних, медичних і судових розслідуваннях.
  • Перспективи розвитку фармацевтичної мікробіології та її роль у сучасному вимірі.

Зустріч організували викладачі кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології ІХХТ доцент Роксолана Конечна та асистент Наталія Монька за сприяння відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.

Такі відкриті лекції представників компаній-роботодавців сприяють підвищенню мотивації студентів до роботи за обраним фахом і дають можливість ознайомитися з новітніми тенденціями у розвитку галузі.

Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції Фото з лекції