Очільник Tech StartUp School взяв участь у зустрічі з американськими меценатами, які підтримують освіту

За матеріалами сайту Львівської обласної військової адміністрації
Фото із зустрічі в ЛОВА

12 липня заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Іван Собко зустрівся з американськими меценатами Джеймсом та Крісом Ватсонами, які самостійно та в межах різних проєктів підтримують розвиток освіти Львівщини.

Зокрема, у травні відбувся фінал конкурсу молодіжного підприємництва, який організувала Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» у межах грантової співпраці з Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» за підтримки Львівської ОВА. Джеймс та Кріс Ватсони долучилися до фінансування конкурсу. Окрім того, завдяки інвестиціям сім’ї меценатів вдалося створити майже 50 робочих місць для реалізації інших освітніх проєктів в області.

«В Україні розвиток людини має значення, це основне. росія ж не думає про це, а думає про занепад, вбивства і мародерства. Ми не хочемо так жити. Ми хочемо перейняти найкращий досвід Європи, США, Великої Британії, країн Прибалтики. І ми вкладаємо кошти в розвиток дітей та підтримуємо якісні ініціативи у цьому напрямі.

Одним із зразкових прикладів таких проєктів є Tech StartUp School Львівської політехніки, яка робить все можливе, аби зацікавити українську молодь розвиватися і працювати в Україні», – зазначив Іван Собко.

На знак вдячності Іван Собко вручив Джеймсу та Крісу Ватсонам український прапор від українських військових. «Ви обов’язково переможете, весь західний світ з вами», – сказали американські партнери.

У зустрічі також взяли участь директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска та директор Tech StartUp School Львівської політехніки Назар Подольчак.

Докладніше – на сайті Львівської обласної військової адміністрації.

Фото із зустрічі в ЛОВА Фото із зустрічі в ЛОВА Фото із зустрічі в ЛОВА Фото із зустрічі в ЛОВА Фото із зустрічі в ЛОВА