НТБ запрошує на серію україномовних вебінарів «Ресурси платформи Web of Science для наукової діяльності»

НТБ Львівської політехніки
Вебінар

Науково-технічна бібліотека Національного університету «Львівська політехніка» запрошує на першу серію вебінарів українською мовою про ресурси платформи Web of Science для наукової діяльності.

  • 28 листопада, 16:15
    Тема: Пошук і аналіз наукової літератури в Web of Science. Реєстрація
    Тези: Базові та розширені можливості пошуку. Комбінування фільтрів і тегів, пошук у пристатейній літературі та схожих записах. Оцінка обраної вибірки, звіти по цитуванню, збереження результатів. Додаткові бази на платформі.
  • 29 листопада, 16:15
    Тема: Підбір та аналіз наукових видань для публікації власних досліджень. Реєстрація
    Тези: Як підібрати видання для публікації? Про що говорить імпакт-фактор, квартиль і інші показники в Journal Citation Reports. Скільки коштує публікація? Чи можна опублікуватися в міжнародному виданні безкоштовно? Як оформити перелік літератури? Хто створює хижацькі видання як не стати їхньої жертвою. Як перевірити куди мене запросили публікуватися?
  • 30 листопада, 16:15
    Тема: ResearcherID та EndNote – генеруємо публікаційні звіти з радістю. Реєстрація
    Тези: Складнощі у пошуку і аналізу здобутків науковця. Авторські профілі ResearcherID та ORCID, чому вони мають бути в актуальному стані, що показують колегам і як заповнити їх без проблем. Гра з метаданими та як створити звіт за публікаціями свого відділу.