Новий хакатон для студентів: за оригінальні ідеї можна отримати гроші та цікавий досвід

За матеріалами Tech StartUp School
колаж до проєкту Hackyourfuture

Інститут Регіонального Розвитку і Tech StartUp School Львівської політехніки запускають новий проєкт — Hackyourfuture, який покликаний надати можливість молодим людям реалізувати свої цікаві ідеї.

«Ви — активна молода людина. У Вас є ідеї проєктів розвитку своїх громад і країни, а саме ідеї щодо розробки цифрових рішень у сфері соціальних, економічних, екологічних, демократичних інновацій та прозорості. Або Ви є спеціалістом в сфері ІТ, що готовий допомогти розробити цифрові рішення для покращення життя громад і країни. Ви бажаєте позмагатися за приз на розвиток свого проєкту. Тоді саме Вас ми запрошуємо взяти участь у хакатоні з розробки проектів розвитку громад і країни, що передбачають цифрові рішення», — повідомляють організатори заходу на сторінці у Facebook.

Вас чекає:

  • щонайменше 16 годин цікавої, інтенсивної роботи в команді однодумців під керівництвом досвідчених міжнародних менторів, щоб перетворити їдею у важливий проєкт;
  • міні-воркшопи з розробки і пітчінгу проєктів;
  • ГРОШОВИЙ ПРИЗ КОМАНДІ ЗА НАЙКРАЩИЙ ПРОЄКТ;
  • Спеціальний приз команді за цікавий проєкт.

Подія відбудеться 8-9 жовтня у Львові (якщо дозволить епідеміологічна ситуація) або з 6 до 9 жовтня в онлайн форматі.

Участь у хакатоні безкоштовна.

На захід запрошують ініціаторів проєктів розвитку громад або країни, що передбачають цифрові рішення та соціальні, економічні, екологічні, демократичні інновації. Перевагу матиме молодь із Західних областей України, а також проєктні ідеї, на основі яких упродовж двох днів можна розробити корисний для громади і життєздатний проєкт із цифровими рішеннями.

Зареєструватися необхідно до 18 вересня, заповнивши форму.

Про відбір учасників повідомлять до 23 вересня.

Контактна особа — Ірина Куропась, iryna.kuropas@gmail.com

Поспішайте! Кількість місць обмежена!