Новорічне привітання ректора Національного університету «Львівська політехніка»

Юрій Бобало, ректор Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

Дорогі політехніки!

Підбиваючи підсумки зробленого і пройденого за рік, розуміємо, якими надзвичайно насиченими і водночас складними були ці 365 днів. Та важливо не лише аналізувати, а й робити висновки і намагатися здобувати корисний досвід, адже лише так можемо зростати.

Думаючи про те, що зробили і до чого прагнемо, завжди переконуюся ― яка насправді сильна команда нашої Політехніки! Як багато ми досягаємо саме завдяки наполегливості, старанням і відданості спільній справі кожного, хто творить цей університет! А порівнюючи з тим, якими ми були ще п’ять-десять років тому, чи навіть торік, захоплююся, як багато позитивних змін відбулося і відбувається.

Неодноразово мав нагоду пересвідчуватися, що готовність до дії, впевненість у людях, які поруч, і віра в те, що наші нинішні починання мають велике майбутнє, допомагають пройти навіть через найбільші виклики.

Знаю, що прийдешній рік готує нам багато цікавого і чимало шансів для того, щоб ми стали сильнішими, кращими, професійнішими. Важливо ― не боятися і не лінуватися.

Нехай щодень нового року буде наповнений миром і щастям, здоров’ям і любов’ю! Бажаю, щоб поруч були найдорожчі та найрідніші люди!