Нові можливості від корпорації Боїнг для студентів технічних спеціальностей Львівської політехніки

Відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом
Boeing

У рамках співпраці Національного університету «Львівська політехніка» та американської корпорації Boeing – одного з найбільших у світі виробників авіаційної, космічної та військової техніки – оголошено про можливість 3-місячного інженерного стажування в Україні.

Корпорація Boeing запрошує студентів ІІІ–V курсів технічних спеціальностей, серед яких – інженер з міцності конструкцій, авіоніки, гідравліки та виробництва запчастин. Будучи стажером у Boeing, учасники отримають практичний досвід роботи з експертами галузі, сприяючи розробці та підтримці поточних проєктів для комерційної авіації Boeing у всьому світі.

Це оплачуване стажування на повний робочий день. Окрім конкурентоспроможної винагороди, Boeing надає додаткові навчальні програми для вдосконалення навичок і подальшого розвитку професійних здібностей.

Скористайтеся цією можливістю розпочати свою інженерну кар’єру з гігантом виробництва авіаційної техніки! Боїнг очікує на ваш відгук вже сьогодні!

Також корпорація Boeing розробляє курси навчальних лекцій для студентів технічних спеціальностей, які заплановано на осінній семестр нового навчального року. Стежте за оголошеннями й актуальними пропозиціями на телеграм-каналі Студії кар’єри відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки.

Boeing Boeing Boeing Boeing Boeing