Нові методи викладання: завідувач кафедри ІСТ взяв участь у семінарах у Варшавському технічному університеті

Кафедра інформаційних систем і технологій Львівської політехніки
Фото із семінару у Варшаві

Завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки Андрій Лагун взяв участь у практичних семінарах з вивчення нових методів навчання студентів New methods of teaching in practice у Варшавському технічному університеті (Польща).

У семінарах також брали участь викладачі Київської та Львівської політехніки і 8 команд студентів з Норвегії, Швеції, Іспанії, Німеччини, України, Польщі, які навчаються для здобуття рівня вищої освіти магістр або доктор філософії.

Команди за допомогою таких методів, як Problem-Based Learning, Design Thinking, Buisness Model Canvas, Team Building створювали проєкти за тематикою «Розумні стійкі міста і спільноти: прихована загроза чи нова надія» (Smart Sustainable Cities & Communities: Phantom Menace or New Hope) для участі в конкурсі проєктів.

Переможцем стала команда з Технічного університету Берліна з проєктом EVA – Energy Voice Assiatant – голосовий помічник, який інформує користувача про прогнозовану частку відновлюваних джерел енергії в загальному виробництві енергії.

На кафедрі інформаційних систем і технологій Львівської політехніки заплановано використання таких методів у навчальному процесі, зокрема під час проведення практичних занять, а також для формування команд для участі в таких проєктах.