Нові конкурси програми Європейського Союзу Erasmus+ на 2023 рік відкрито

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

24 листопада 2022 року Європейська Комісія оголосила новий конкурс Програми Еразмус+ на 2023 рік, прийнявши Щорічну програму Annual Work Programme 2023.

Загальний бюджет, виділений для цього конкурсу пропозицій, оцінюють у 3 393,17 мільйона євро на наступний рік. Еразмус+ продовжить надавати можливості для обмінів на навчання та практики, стажування й викладання, створення проєктів транскордонного співробітництва у сферах освіти і професійного розвитку, молоді та спорту.

Докладні умови цього конкурсу пропозицій, включно з пріоритетами, можна знайти у Посібнику з програми Erasmus+ 2023.

Центр міжнародної освіти Національного університету «Львівська політехніка» щиро вітає всю спільноту з цією важливою подією щодо розширення можливостей міжнародної співпраці й академічної мобільності для науково-педагогічних працівників, аспірантів та студентів.

Бажаємо успішної участі у створенні нових освітніх проєктів! Запрошуємо до активізації співпраці! Дякуємо та допомагаємо Збройним силам України!

Центр міжнародної освіти Львівської політехніки (головний корпус, кімн. 301а), який координує програму Erasmus+ в Університеті, проводить консультації, до яких можуть доєднатися всі охочі. Стежте за оголошеннями!